Προστασία Κοσμημάτων - Enastron Jewelry

Enastron Jewelry

Shop

Προστασία Κοσμημάτων

Το ασήμι ως μέταλλο έχει την τάση να οξειδώνεται. Για να γίνει πιο ανθεκτικό λοιπόν, επιπλατινώνεται ή επιχρυσώνεται. Με τη συχνή χρήση, με το PH του κάθε δέρματος και την τριβή, το ασήμι αρχίζει να χάνει την λάμψη και το χρώμα του.

Αν θέλετε τα κοσμήματα σας να είναι πάντα σαν καινούργια και να τα προστατεύσετε από την φυσική τάση που έχει το ασήμι να μαυρίζει καθώς και από κάθε είδους φθορά σας έχουμε μερικά tips!

1)  Μην ξεχνάτε να βγάζετε τα κοσμήματα σας όταν βάζετε κρέμα ή όταν θέλετε να απολαύσετε το μπάνιο σας!

2)  Θέλετε να βάλετε το αγαπημένο σας άρωμα; Κάντε το πριν φορέσετε το αγαπημένο σας κολιέ!

3)  Αποφύγετε την επαφή των κοσμημάτων με το θαλασσινό νερό αλλά και το χλώριο!

4)  Σας αρέσει η γυμναστική ή το περπάτημα με τις ώρες; Σας προτείνουμε να βγάλετε πρώτα το κόσμημα σας γιατί ο όξινος ιδρώτας αλλοιώνει το επιχρύσωμα του!

5)  Φυσικά, αφαιρούμε πάντα τα κοσμήματα μας κατά τη  διάρκεια του ύπνου ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να κοπούν!

6)  Κάνετε δουλειές του σπιτιού; Τα αγαπημένα μας δαχτυλίδια αλλά και βραχιόλια δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με απορρυπαντικά ή με άλλα οξέα υγρά.

7)  Τα κοσμήματα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα ακόμα και όταν δεν τα φοράμε! Αποθηκέυστε το κάθε κόσμημα ξεχωριστά. Είναι σημαντικό να μην τριφτεί με άλλα κοσμήματα!

REGISTER

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.