Πληρωμές – Αποστολές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας (Αντικαταβολή +1€, Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover) είτε μέσω μηνυμάτων στον λογαριασμό μας στο instagram.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα στέλνονται μέσω της εταιρείας γενική ταχυδρομική και παραδίδονται σε 1-5 εργάσιμες ανάλογα τον προορισμό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας μέσω της διεύθυνσης https://www.taxydromiki.com/track.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για την Ελλάδα

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή παρακαλούμε επικοινωνήσετε μέσω email στο enastronjewelry@gmai.com ή μέσω instagram, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος από το e-shop μας.

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι με τον κωδικό του προϊόντος.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Οι αποστολές αυτές γίνονται με έξοδα της εταιρείας μας, εφ’ όσον χρησιμοποιηθεί η εταιρεία Γενική Ταχυδρομική με την οποία συνεργαζόμαστε και εφ’ όσον οι αλλαγές της ίδιας παραγγελίας δεν υπερβαίνουν τη 1 φορά. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε εσείς.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος  τα χρήματα μπορούν είτε να πιστωθούν στον λογαριασμό σας για επόμενη αγορά είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης.  Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται  εως  5 εργάσιμες ημέρες  απο την παραλαβή των προιόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμου πρεπει να ειναι ο πελάτης στου οποίου το ονομα εχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης και όχι με την κάρτα αλλαγής δώρου.

Για το εξωτερικό

Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας έχει γίνει σε χώρα έκτος Ελλάδας τότε τα έξοδα αποστολής της αλλαγής ή επιστροφής σας επιβαρύνεστε εσείς.

 

Αποστολές εντός Ελλάδας:

Για παραγγελίες έως 25€, το κόστος αποστολής είναι 3,50€, ενώ για παραγγελίες άνω των 25€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Αν επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής “Αντικαταβολή” το κόστος είναι 1,00€

Scroll To Top
  • Menu
Close
Home
0 Wishlist

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping